+358 40 152 6501 info@helsinginkotifysio.fi
Helsingin kotifysio yhteystiedot

Helsigin Kotifysio perustettiin helmikuussa 2012 Patrick Erikssonin toimesta. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä seitsemän fysioterapeuttia. Palvelemme teitä sekä suomeksi että ruotsiksi.

 

Arvomme

  • Tasa-arvo & mahdollisuus – Jokaisella ihmisellä on mahdollisuus saada fysioterapiaa riippumatta kunnosta ja paikasta.
  • Auttaminen & muutoksen mahdollistaminen – Halu auttaa ja aikaansaada muutosta asiakkaidemme elämässä. Haluamme parantaa ihmisten fyysistä sekä psyykkistä elämäntasoa
  • Yksilöllinen kohtaaminen – Jokainen tapaaminen on yksilöllinen. Huomioimme sosiaalisuuden merkityksen ja toteutamme yksilöllistä fysioterapiaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

040 152 6501

info(at)helsinginkotifysio.fi

Lokkalantie 10 A, 00330 Helsinki

Yhteistyössä: Hoivakoti Atzalea, Munksnäshemmet

Yhteiskuntavastuu
Helsingin kotifysio lahjoittaa 5% yrityksen voitosta syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi.
Ota yhteyttä täyttämällä lomake.

Haluatko tietää lisää fysioterapian mahdollisuuksista sinulle tai omaiselle? Ota yhteyttä.

Meillä on käytössä maksuton kartoituskäynti. Maksuton kartoituskäynti tarkoittaa, että tulemme kotikäynnille ja käynnin aikana kartoitamme henkilön nykytilannetta ja laadimme yhdessä hoitosuunnitelman ja sen tavoitteet. Teemme yhdessä toimintakykytestin ja hoidamme kaikki käytännön asiat, mahdollistaaksemme ettei asiakkaan taikka potilaan omaisten tarvitse huolehtia näistä. Jos haluat meidät kartoituskäynnille niin soita ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Jätä meille viestiä niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!