+358 40 152 6501 info@helsinginkotifysio.fi

Massage som firma- och hembesök

Massage som firma- och hembesök

Massage kan bokas som både hem och som firmabesök av Helsingfors Hemfysio. Fysioterapeuterna i Helsingfors Hemfysio gör klassisk massage och manuell behandling, vilka hjälper att slappna av både fysiskt och psykiskt, förbättra blodcirkulationen och ämnesomsättningen, samt förbättra rörligheten. Massage behövs för att understöda stöd- och rörelseorganens optimala funktion. Massage är ett bra hjälpmedel för att uppnå avslappning i hela kroppen och att bli av med spänningar i muskulaturen som kan orsaka t.ex. huvudvärk, störningar i ämnesomsättningen och störningar i kroppens rörlighet.  

Helsingfors Hemfysio kommer till din firma och masserar bort personalens muskelspänningar.

Massören tar alla redskap med sig, bara lämpligt utrymme finns till förfogande. Samma gäller massage hembesök. Det är dock skäl att stöda välmåendet som uppnåtts med massagen genom övningar för god kroppskontroll, god hållning och ergonomiska arbetsställningar. Även i dessa saker hjälper Helsingfors Hemfysio genom ergonomihandledning och utbildning, samt genom stöd-och rörelseorganens rehabiliterande fysioterapi och gruppgymnastik i firmor.

En rolig idé är att ordna en avslappnande massage-eftermiddag till din arbetsplats eller till dina nära och kära. Massage kan även vara en del av hälsofrämjande verksamhet på arbetsplatsen.

Vi jobbar främst i huvudstadsregionen mellan kl. 9 och 18. Fråga mera om våra massage- och övriga välmående- och fysioterapitjänster och be en offert!

Vill ni ha massage hem eller till kontoret? Tag kontakt så hör vi av oss så snart som möjligt!