+358 40 152 6501 info@helsinginkotifysio.fi

Hieroja kotiin tai yritykseen pääkaupunkiseudulla

Hieroja kotiin tai yritykseen pääkaupunkiseudulla

Helsingin Kotifysiosta voit varata hierojan kotikäynnille tai yrityksen tiloihin. Helsingin Kotifysion fysioterapeutit tekevät klassista hierontaa ja manuaalista käsittelyä, joka auttaa rentouttamaan lihaksia ja mieltä, edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä lisää liikkuvuutta. Hierontaa tarvitaan tukemaan tuki- ja liikuntaelimistön optimaalista toimintaa. Se on hyvä keino saavuttaa kehoon rentoutta ja päästä eroon liikajännityksestä, joka aiheuttaa esimerkiksi päänsärkyä, aineenvaihdunnan häiriöitä ja liikerajoituksia.

Hieroja tulee kotiin tai yrityksen tiloihin omien välineiden kanssa

Helsingin Kotifysio tulee käymään yrityksesi tiloissa ja hieroo työntekijöiden lihasjännitykset pois. Hierojalla on aina tarvittavat välineet mukana, ainoastaan sopiva tila tarvitaan. Hieronnalla saavutettua hyvää oloa on syytä tukea kehon hallinnan harjoittelulla, hyvällä ryhdillä ja ergonomisilla työskentelyasennolla. Näissä asioissa Helsingin Kotifysio auttaa tekemällä ergonomiaohjauksia ja -koulutuksia yrityksissä sekä tuki- ja liikuntaelimistöä kuntouttavaa fysioterapiaa ja ryhmäliikuntaa.

Hieroja voi tulla säännöllisesti käymään tai kertaluonteisesti

Hauska idea on myös järjestää työyhteisöllesi tai lähimmäisillesi rentouttava hierontailtapäivä. Hierontaa voidaan toteuttaa myös esimerkiksi osana TYKY-päiviä tai työyhteisön TYHY-toimintaa.

Toimimme pääkaupunkiseudulla lähinnä arkisin klo 9-18. Kysy lisää hieronta-, hyvinvointi- ja fysioterapiapalveluistamme sekä pyydä tarjous soittamalla numeroon 040 152 6501 tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Hieroja kotiin tai yritykseen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä.