+358 40 152 6501 info@helsinginkotifysio.fi

Fysioterapiaa palvelutaloissa ja sairaaloissa

Fysioterapiaa palvelutaloissa sekä sairaaloissa että hoivakodeissa

 

Helsingin Kotifysio tekee yksilöllisiä fysioterapiakäyntejä palvelutaloissa, hoivakodeissa, sairaaloissa sekä jatkohoitopaikoissa. Hoivakotien ja muiden palveluasumisen muotojen pitkäaikaisasukkaat hyötyvät yksilöllisestä ohjauksesta ja toimintakykyä ylläpitävästä kuntoutuksesta sekä ryhmätoiminnasta, jota myöskin tarjoamme esimerkiksi tuolijumpan muodossa. Palvelutalo- tai sairaalakäyntinä erityisesti seniorit ja muistisairaat voivat jatkaa liikunnan harrastamista ja saada iloa ja sosiaalisen kanssakäymisen mahdollisuuden arkeensa.

 

Helsingin Kotifysion toimintamalli palvelutaloissa, sairaaloissa sekä hoivakodeissa

 

Tavoitteemme on, että mahdollisimman moni voi hyötyä fysioterapiasta. Kotikäynnin myötä eri palveluasumisen muotojen asukkaat voivat saada yleistä toimintakykyä ylläpitävää ja hoidettavuutta helpottavaa fysioterapiaa, sekä kuntoutusta esimerkiksi kaatumisen, tapaturman tai aivoverenkiertohäiriön jälkitiloissa.

Muistisairaan tai muun sairauden vuoksi heikentyneen henkilön voi olla hankala siirtyä perinteiseen tapaan fysioterapeutin vastaanotolle. Me teemme sen helpoksi tulemalla seniorin luo. Näin potilas voi suunnata kuntoutumiseen tarvittavat voimavarat juuri siihen ja saada fysioterapiasta mahdollisimman suuren hyödyn ja ilon irti!

Fysioterapeutti suunnittelee käynnin yksilöllisesti ensin tutustuttuaan seniorin taustaan ja toimintakykyyn. Käynneistä sovitaan yhdessä omaisten ja hoitohenkilöstön kanssa, jos seniorin vointi näin edellyttää. Kotikäynnin myötä seniori hyötyy paitsi tehokkaasta harjoittelusta ja kuntoutuksesta, saa hän myöskin sosiaalisen kanssakäymisen mahdollisuuden ja iloa päiväänsä. Näin vointi kohenee kokonaisvaltaisesti!

Fysioterapiaa koti-, palvelutalo- tai sairaala-käyntinä voi saada sekä lääkärin lähetteellä että myös ilman. Lääkärin lähetteellä käynnistä on mahdollisuus saada Kelan suorakorvausta.

Haluatko tietää lisää fysioterapian mahdollisuuksista sinulle tai omaiselle? Ota yhteyttä.

Meillä on käytössä maksuton kartoituskäynti. Maksuttomalla kartoituskäynnillä tulemme kotiin ja kartoitamme henkilön nykytilannetta, teemme toimintakyky testejä ja laadimme yhdessä hoitasuunnitelman ja sen tavoitteet. Pyrimme hoitamaan käytännön asiat mahdollisimman sujuvaksi asiakkaalle ja omaiselle. Jos haluat meidät kartoituskäynnille niin soita +358 40 152 6501 tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Jätä meille viestiä niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!